Menu Contact

Kantoorverhuizing

U vindt de beste locatie, wij verhuizen uw kantoor
  • Kostenbesparing door efficiëntie
  • Snel schakelen
  • Focus op duurzaam transport

Deudekom is een zeer ervaren en fijn verhuisbedrijf. Ondertussen heb ik samen met Deudekom meer dan 10.000 FTE verhuisd. Deudekom is proactief, meedenkend en flexibel. Daarnaast hanteren ze eerlijke prijzen en ben ik nog nooit voor verassingen komen te staan. Deudekom communiceert duidelijk en snel. Met Deudekom ben je er zeker van dat de verhuizing slaagt.

Sander Laumans - Oprichter van Masterplan Projects

Verhuizen van het kantoor

Het kantoor is waar de kern van uw onderneming of organisatie, uw medewerkers, samen komen en het verschil maken. Vroeger een vast gegeven, vaak voor meerdere jaren, tegenwoordig veel flexibeler en dynamischer. En met de komst van het hybride werken én thuis én op kantoor een werkplek. Bij het verhuizen van uw kantoor komt er heel wat kijken. Wij helpen u er graag bij!

Met onze kennis en ervaring geven wij u alle mogelijke handvatten bij het voorbereiden van uw verhuizing. En heeft u behoefte aan tijdelijke facilitaire ondersteuning of het refurbishen van uw huidige meubilair, wij hebben een bijzonder goed netwerk!

Kantoorverhuizingen door Deudekom

Wat doen wij voor U, als Erkend Projectverhuizer?

  • Inventariseren van het te verhuizen meubilair
  • Maken van een zo efficiënt mogelijke planning
  • Leveren van voldoende meterbakken
  • Maken van een verhuisinstructie
  • Loskoppelen en weer aansluiten van ICT apparatuur
  • Beheren van uw voorraad thuiswerkplekken en -apparatuur

Meer weten over de voorbereiding van een kantoorverhuizing? Lees dan hier verder.

Deudekom verhuizingen

Onze verhuizers zijn goed opgeleid en ervaren. Wij geloven in het principe leerling-gezel-meester. Dit wordt ook bevestigd door het feit dat de meeste van onze projectleiders, als leerling-verhuizers bij Deudekom zijn begonnen. Vele jaren terug…

Deudekom biedt u ook de mogelijkheid, als een van de weinige verhuisbedrijven in Nederland, om uw verhuizing volledig zero-emissie uit te voeren.

Ons bedrijf maakt al jaren gebruik van de diensten van verhuisbedrijf Deudekom. De communicatie met het bedrijf is prettig en afspraak is afspraak.

Verhuismiddelen zoals dozen, meterbakken, rolcontainers enzovoort, worden op tijd geleverd en opgehaald. Daarnaast is er een controle op de kwaliteit van het verhuizen zelf.

Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, maar deze incidenten worden snel en correct opgelost.

Claudia Leijs - Locatiemanager Albeda

Heeft u interesse in een kantoorverhuizing door Deudekom?

Deudekom werkt zero-emissie