Kantoorverhuizing: wat biedt Deudekom u?

Deudekom kantoorverhuizing verenigt alle kwaliteiten in zich die u van een erkend projectverhuizer en oud familiebedrijf mag verwachten bij uw bedrijfsverhuizing. Betrouwbaarheid, ervaring en deskundigheid. Wat ons onderscheidend maakt, zijn onze betrokkenheid en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat wij snel willen én kunnen schakelen bij de kantoorverhuizing van (grotere) bedrijven en instellingen.

Dat maakt ons bij uitstek geschikt voor de volgende kantoren en bedrijven die een bedrijfsverhuizing willen:

 • kantoren die hun organisatie en huisvesting snel willen aanpassen aan gewijzigde omstandigheden, waaronder veranderingen in de markt;
 • bedrijven die verhuizen niet tot hun kerntaak rekenen en die het (gehele) verhuisproces willen uitbesteden, zodat zij zich 100% aan hun klanten kunnen wijden.

ABCD – werkwijze bij een bedrijf verhuizen

Wij hanteren een ABCD – werkwijze wanneer wij een bedrijf verhuizen. Dit ABCD – motto staat voor :

Adviseren, Begeleiden, Coachen – DOEN!

Advies en begeleiding Deudekom kantoorverhuizingen

Inzicht en overzicht in uw verhuisproces

Direct contact? Bel +31 (0)20  6 981 981 of ga naar het contactformulier via de button

Hulp bij uw bedrijf verhuizen

Wij helpen bij uw bedrijf verhuizen door adviseren, begeleiden, coachen en doen op de volgende manier in te vullen:

 • We adviseren bij de formulering van de eisen die u vooraf stelt aan de bedrijfsverhuizing.
 • We geven een stap-voor-stap inzicht in de gevolgen van de beslissingen die u neemt in het kader van uw kantoorverhuizing of bedrijfsverhuizing.
 • Hierdoor behoeden wij u voor nodeloze kosten en nodeloos oponthoud in uw bedrijfsprocessen.
 • We bieden overzicht over alles wat geregeld en afgestemd moet worden in het kader van het bedrijf verhuizen.
 • We denken mee in de oplossing van schijnbaar onmogelijke constructies tijdens de kantoorverhuizing.
 • We regelen de kantoorverhuizing of de bedrijfsverhuizing en we stemmen alle noodzakelijke handelingen af.

Deudekom kantoorverhuizingen

 • We leveren een hoge kwaliteit vakkennis en dienstverlening. De mensen van Deudekom maken daarin het verschil tijdens uw bedrijf verhuizen. Zij worden blij van elke vraag over uw kantoorverhuizing of bedrijfsverhuizing. Hoe ingewikkelder de verhuizing, hoe mooier de uitdaging. Dat komt door onze drijfveer: telkens meer proberen te leveren dan verwacht, maar het is ook een stuk beroepstrots. Nieuwe logistieke inzichten vergelijken we met onze eigen praktijk van jarenlange kantoorverhuizingen en bedrijfsverhuizing. Daarbij denken we niet alleen in processen, maar hebben we ook ruim aandacht voor de menselijke factor, de verschillende belangen die kunnen spelen bij een kantoor of bedrijf verhuizen en de spanningen die daarbij kunnen optreden.
Deudekom kantoorverhuizing en bedrijfsverhuizing

Deudekom kantoorverhuizing: onze mensen maken het verschil.

 • Aanspreekpunt voor u als opdrachtgever van een bedrijfsverhuizing zijn onze projectleiders. Zij zijn al vele jaren bij ons familiebedrijf werkzaam en opgeleid via het leerling-gezel-meester principe. Ze zijn grondig geschoold in de fijne kneepjes van een kantoorverhuizing, alle logistiek erom heen en de mensgerichte invulling die wij geven aan onze service.
Deudekom kantoorverhuizing en bedrijfsverhuizing

Deudekom: onze projectleiders zijn uw persoonlijk aanspreekpunt.

Onze doelstelling voor uw kantoorverhuizing of bedrijfsverhuizing is altijd een zo kort mogelijke verstoring van uw primaire bedrijfsproces.

ICT-verhuizing als onderdeel van kantoorverhuizing

Onze dienstverlening rondom uw kantoorverhuizing of bedrijfsverhuizing omvat ook het verhuizen van uw ICT-infrastructuur, onder andere:

 • het afkoppelen en aankoppelen van computers, telefoons, audiovisuele apparatuur en printerapparaten
 • het plaatsen van serverracks, het doormeten van netwerken en het patchen van netwerkverbindingen
 • het kabelmanagement rondom de werkplekken: het wegwerken van netsnoeren en netwerkkabels

Direct contact? Bel +31 (0)20  6 981 981 of ga naar het contactformulier via de button.

Elektrisch verhuizen en MVO

Deudekom kantoorverhuizing participeert verder actief in duurzaamheidsinitiatieven en activiteiten in het kader van social return. Dit maakt ons geschikt voor kantoren die CO2-reductie of social return bij hun bedrijfsverhuizing willen betrekken. Lees meer over ons MVO-beleid. Bekijk de voordelen van Elektrisch verhuizen.

De kantoren waar wij een bedrijfsverhuizing voor doen, zijn overwegend werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Het gaat om vaak grotere bedrijven in de financiële en juridische sector, banken en verzekeringskantoren, advocaten en accountants, en verkoopkantoren van handels- en productiebedrijven. Behalve voor deze bedrijven in de private sector werken wij ook voor instellingen met een (semi-) publieke taak die hun bedrijf verhuizen.

Voorbereiding kantoorverhuizing

Ondanks ons vermogen snel op te schalen hechten wij aan een goede analyse vooraf aan een bedrijf verhuizen. Lees verder over de voorbereiding van een kantoorverhuizing.