Menu Contact

Industriële verhuizing

U werkt veilig verder, wij verhuizen uw materialen
  • Adviseren - Begeleiden - Coachen - Doen
  • Precisiewerk
  • Juiste capaciteit

Getinge Netherlands BV werkt al sinds 2014 met tevredenheid samen met Deudekom voor (inter)nationaal en intern transport. Voor elk intern transport bezoekt Raymond met of zonder ons de site, wat veel problemen voorkomen tijdens het intern transport. Ook is het voor de chauffeurs geen enkel probleem om ons te helpen. We hebben het gevoel met collega’s te werken en hopen nog jaren te kunnen samenwerken.

Berend Eikelboom - Kwaliteitsmanager, inkoper en projectleider

Industriële verhuizing door Deudekom

Onder een industriële verhuizing verstaan wij machine transport, verhuizing van een complete productielijn, één of meerdere machines, een machinepark met het bijbehorende magazijn maar ook het verhuizen van hoogwaardige apparatuur en complete labs.

Industriële machineverhuizingen kunnen wij waarmaken door onze ABCD – werkwijze:
Adviseren, Begeleiden, Coachen – DOEN!

Machine verhuizen

Wat biedt Deudekom verhuizingen u?

Deudekom verenigt alle kwaliteiten in zich die u van een erkend projectverhuizer en oud familiebedrijf mag verwachten: betrouwbaar, ervaren, deskundig. Deudekom machineverhuizing is vertrouwd met machine transport en het verhuizen van industriële productielijnen, omvangrijke machineparken en hoogwaardige apparatuur.

Van de kleinste boorkolom tot de grootste machines tot 80 ton, machines als plasmarobots, sterilisatoren, ovens en gritstraalinstallaties. Onze opdrachtgevers voor machineverhuizing zijn onder andere werkzaam in automotive, (fijn)metaal, chemie, zorginstellingen en elektrotechniek.

Bij machine transport en het verhuizen van uw productielijn is het belangrijk uw down time en het ongemak te beperken. Wij zijn in staat om een complete productielijn te verplaatsen terwijl uw overige productie gewoon blijft doordraaien. Uw werknemers hoeven niet zelf de werkkasten leeg te halen. De bij een productielijn behorende inventaris als werktafels, volle Listakasten, gereedschapsrekken, lang staafmaterieel verhuist veilig en gecoördineerd mee met het machinepark. Alles wordt volgens plan geplaatst in uw nieuwe bedrijfshal.

Industriële verhuizing

Wij helpen met uw industriële machineverhuizing

  • Door de inzet van onze mensen die het verschil maken bij een machineverhuizing.
  • Door de machineverhuizing te regelen en alle noodzakelijke handelingen af te stemmen.
  • Door een duidelijke taakverdeling bij uw machineverhuizing: u de techniek, wij de logistiek.
  • Door overzicht te bieden over alles wat geregeld en afgestemd moet worden voor een machine transport.
  • Door mee te denken in de oplossing van schijnbaar onmogelijke constructies waar u tegenaan loopt tijdens bij de machine transport.
  • Door u een stap-voor-stap inzicht te verschaffen in de gevolgen van de beslissingen die u neemt of de eisen die u vooraf stelt aan uw machineverhuizing. Dit behoedt u voor nodeloze kosten en nodeloos oponthoud in uw productieproces;

Het doel bij machine transport is altijd een zo kort mogelijke verstoring van uw primaire bedrijfsproces.

Deudekom fabrieksverhuizing

Magazijnverhuizingen door Deudekom

Een volledig operationeel magazijn kunnen wij in de nieuwe productiehal minstens zo goed of zelfs overzichtelijker laten functioneren. Zeker bij die verhuizingen waarbij de hele magazijninhoud in nieuwe rekken terechtkomt of bijvoorbeeld onderhavig is aan een nieuw orderpickingsysteem, is een minutieuze voorbereiding en een vlekkeloze samenwerking een absolute must. Dan is het fijn dat de logistieke afdeling van Deudekom weet waarover ze praat zodat de communicatie met uw eigen mensen altijd helder en duidelijk is en u weet wat u mag verwachten.

Heeft u interesse in een industriële verhuizing door Deudekom?

Deudekom werkt zero-emissie