Menu Contact

Projectverhuizingen

Hoogwaardige verhuizingen voor de zakelijke markt en particulieren

Onder een projectverhuizing verstaan wij verhuizingen voor de zakelijke markt. Denk aan kantoren, bedrijven en instellingen werkzaam in allerlei sectoren van onze economie. Daarnaast verrichten wij verhuizingen voor particulieren. Het woord “project” in projectverhuizing verwijst strikt genomen alleen naar de zakelijke markt, omdat die andere eisen zou stellen aan verhuisbedrijven dan de particuliere markt. Daarbij valt te denken aan de omvang en complexiteit van een zakelijke verhuizing, maar ook aan gevraagde specialistische kennis.

Verschillende soorten projectverhuizingen

Deudekom doet verschillende soorten projectverhuizingen. We zijn gespecialiseerd in kantoorverhuizingen, bedrijfsverhuizingen en het verhuizen van instellingen. Daarnaast verhuizen we voor de particuliere markt.

In de voorbereiding van uw verhuisproject treden wij op als ervaringsdeskundige partner. Wij brengen ons ABCD-werkplan in: Adviseren, Begeleiden, Coachen – DOEN!

Lees hier meer over de voorbereidingen van een projectverhuizing. Download de Checklist projectverhuizing van de Erkende projectverhuizers of vraag onze Deudekom checklist aan.

Hoe helpen wij bij uw projectverhuizing?

  • door u een stap-voor-stap inzicht te verschaffen in de gevolgen van de beslissingen die u neemt of de eisen die u vooraf stelt. Dit behoedt u voor nodeloze kosten en nodeloos oponthoud in uw bedrijfsprocessen.
  • door overzicht te bieden over alles wat geregeld en afgestemd moet worden bij een projectverhuizing;
  • door mee te denken in de oplossing van schijnbaar onmogelijke constructies;
  • door te regelen en af te stemmen.
  • door de inzet van onze mensen die het verschil maken. Moved by people!
  • Het doel is altijd een zo kort mogelijke verstoring van uw primaire bedrijfsproces.

Deudekom is erkend (project)verhuizer

Zowel voor particuliere als zakelijke verhuizingen beschikken wij over een keurmerk. Voor de particuliere markt is dit het Erkende Verhuizer keurmerk van de Organisatie van Erkende verhuizers (OEV). Voor de zakelijke markt is dit het Erkend Projectverhuizer keurmerk van de EPV: de Organisatie van Erkende Projectverhuizers. Erkende Projectverhuizers voldoen aan een reeks bijzondere eisen aangaande kwaliteit, zekerheid, veiligheid, milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in verband met de omvang, complexiteit en risico’s van zakelijke verhuisopdrachten.

Heeft u interesse in de oplossingen van Deudekom?

Deudekom werkt zero-emissie