Menu Contact

Logistieke hub

Wij brengen uw goederen zero-emissie Amsterdam in

Onze logistieke hub is het centrale distributiepunt waar goederen verzameld, gebundeld en met zero-emissie vervoer geleverd worden in Amsterdam. Door de unieke ligging aan de rand van Amsterdam, net buiten de ring A10, zijn wij de perfecte uitvalsbasis voor de verschillende logistieke processen naar de stad.

Logistieke hub in Amsterdam

Vanaf de A2, de A4 en de A10 kan zelfs een eco-combi of LZV onze hub bereiken en als uitvalsbasis of overslagpunt gebruiken. In samenwerking met de metropoolregio Amsterdam (MRA) hebben wij medio 2021 een openbaar laadplein (2x 120 kWh en 14x 22 kWh) gerealiseerd voor bestel- en vrachtwagens. En openbaar betekent niet alleen voor ons, maar voor iedere vervoerder die zero-emissie Amsterdam in wil.

Zero-emissie

Door onze ervaring, kennis van zero-emissie transport en liefde voor complexe logistieke processen, zijn wij in staat om voor bijna iedere opdrachtgever een oplossing te bedenken. Een oplossing die bijna altijd maatwerk is.

Wij bieden een pallet van diensten aan, waaronder opslag, overslag, parkeerruimte, last-mile distributie, maar ook tijdelijke verhuur van loodsruimte en controle en inspectie van uw inkomende goederen. In combinatie met de simpele, maar voor uw medewerkers, ó zo belangrijke voorzieningen als toilet, koffie en douche, hebben wij de ideale uitvalsbasis gecreëerd voor al uw activiteiten in Amsterdam.

Heeft u interesse in de oplossingen van Deudekom?

Deudekom werkt zero-emissie