• Eersteklas beveiliging
  • Flexibele opslagoplossingen
  • Concurrerende prijzen

“De samenwerking en communicatie met Deudekom is goed en prettig. Er wordt altijd gelijk gereageerd op mails, telefoon en opmerkingen. Als er iets fout gaat, zijn ze altijd paraat dit zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast zijn het ook nog eens gezellige mensen met humor en dat maakt het werken met elkaar een stuk leuker.”

Daniëlle Woerlee, Vleck Wijnen

State-of-the-art opslagfaciliteiten

Deudekom is een gerenommeerd opslag- en verhuisbedrijf, gevestigd in Duivendrecht. Het bevindt zich aan de rand van de milieuzone van Amsterdam en biedt een scala aan opslagoplossingen voor bedrijven en particulieren. We maken daarvoor gebruik van state-of-the-art opslagfaciliteiten.

Alle opslagfaciliteiten van Deudekom zijn uitgerust met geavanceerde klimaatbeheersing en brandblussystemen om de veiligheid en beveiliging van uw goederen te waarborgen. Zo draagt u uw goederen met een gerust hart aan ons over.

Flexibele opslagoplossingen

Deudekom biedt een scala aan opslagoplossingen. Denk dan aan opslag in legbordstellingen, op pallets en 20” containers. Er is opslag voor korte of lange termijn. Daarbij heeft u geen last van langdurige contracten, maar spreekt u precies af wat u nodig heeft.

Dankzij deze flexibiliteit kunt u de beste optie kiezen voor uw specifieke behoeften en budget.

Warehousing tegen scherpe tarieven

Ons team van opgeleide vakmensen kan u helpen bij al uw wensen omtrent het warehousen van goederen. Zo worden deze veilig opgeslagen en heeft u een zorg minder. En wilt u hier liever zelf voor zorgen? Dan is dat geen probleem!

De opslagoplossingen van Deudekom zijn scherp geprijsd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Laat u vrijblijvend verder informeren naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in goederenopslag bij Deudekom?

Deudekom werkt zero-emissie