Menu Contact

Opslag

Goederenopslag op hoog niveau
  • Eersteklas beveiliging
  • Flexibele opslagoplossingen
  • Concurrerende prijzen

“De samenwerking en communicatie met Deudekom is goed en prettig. Er wordt altijd gelijk gereageerd op mails, telefoon en opmerkingen. Als er iets fout gaat, zijn ze altijd paraat dit zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast zijn het ook nog eens gezellige mensen met humor en dat maakt het werken met elkaar een stuk leuker.”

Daniëlle Woerlee, Vleck Wijnen

State-of-the-art opslagfaciliteiten

Deudekom is een gerenommeerd opslag- en verhuisbedrijf, gevestigd in Duivendrecht. Het bevindt zich aan de rand van de milieuzone van Amsterdam en biedt een scala aan opslagoplossingen voor bedrijven en particulieren. We maken daarvoor gebruik van state-of-the-art opslagfaciliteiten.

Alle opslagfaciliteiten van Deudekom zijn uitgerust met geavanceerde klimaatbeheersing en brandblussystemen om de veiligheid en beveiliging van uw goederen te waarborgen. Zo draagt u uw goederen met een gerust hart aan ons over.

Flexibele opslagoplossingen

Deudekom biedt een scala aan opslagoplossingen. Denk dan aan opslag in legbordstellingen, op pallets en 20” containers. Er is opslag voor korte of lange termijn. Daarbij heeft u geen last van langdurige contracten, maar spreekt u precies af wat u nodig heeft.

Dankzij deze flexibiliteit kunt u de beste optie kiezen voor uw specifieke behoeften en budget.

Warehousing tegen scherpe tarieven

Ons team van opgeleide vakmensen kan u helpen bij al uw wensen omtrent het warehousen van goederen. Zo worden deze veilig opgeslagen en heeft u een zorg minder. En wilt u hier liever zelf voor zorgen? Dan is dat geen probleem!

De opslagoplossingen van Deudekom zijn scherp geprijsd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Laat u vrijblijvend verder informeren naar de mogelijkheden.

MAAS klein logo

Alweer 7 jaar geleden zijn wij gestart met de samenwerking met Deudekom. Eerst met de huur van een loods en kantoorruimte en sinds 5 jaar met de samenwerking als hub- en depotlocatie voor de regio Noord Holland.

Deze samenwerking en de over en weer meedenkende collega’s werpen zijn vruchten af op de hele logistieke stroom van goederen. Vanuit Maas zijn wij zeer blij met het oplossingsgerichte denken en de directe communicatie van Deudekom. De kennis die Deudekom vanuit logistiek brengt richting Maas maakt de afhandeling van onze goederenstroom veel efficiënter.

Daarnaast zijn het gewoon hele leuke, vriendelijke mensen. Ook al werken ze bij Deudekom: wij zien ze toch ook wel als collega’s.

Tom Postma, regiomanager Maas

Heeft u interesse in goederenopslag bij Deudekom?

Deudekom werkt zero-emissie