Menu Contact

Stadslogistiek

Uw goederen duurzaam afgeleverd
  • Last mile met elektrisch transport
  • Door gebundelde leveringen minder kosten
  • Minder verkeershinder, minder uitstoot

Duurzame stadsdistributie

Deudekom verzorgt binnen Amsterdam duurzame last-mile distributie volgens een uniek concept. Voor onze opdrachtgevers, waaronder de Gemeente Amsterdam en de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam, verzorgen wij vanaf onze hub de laatste kilometers de stad in met volledig elektrische voertuigen.

Wat dit zo uniek maakt is dat wij alle bestellingen van de vele verschillende leveranciers van onze opdrachtgevers bundelen tot 1 zending. Het grote voordeel is dat wij alle bestellingen in een keer bij de opdrachtgever afleveren. Dus niet 8 keer een leverancier die verspreid over de dag iets komt afleveren, maar iedere dag op nagenoeg hetzelfde moment. De interne dienst kan hiermee rekening houden met hun bezetting, de expeditiedeur hoeft maar 1 keer geopend te worden in plaats van 8 keer en het aantal contactmomenten daalt ook met ruim 85%!

Zero emissie stadslogistiek

Om dit mogelijk te maken hebben wij met de leveranciers afspraken gemaakt over de wijze van aanleveren van goederen en data en het eventueel in opslag houden van voorraden.
Ons IT-systeem koppelt alle data tussen opdrachtgever, leverancier en transporteur, zodat iedereen in de keten precies weet wat de status van zijn bestelling is.

Met deze unieke wijze van last-mile stadsdistributie hebben wij in 2020 ruim 120.000 binnenstedelijke kilometers bespaard, om nog maar niet te spreken van een reductie van 49,6 ton CO2 uitstoot.

Wilt u meer weten over ons unieke concept of bent u op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw organisatie, neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse in stadslogistiek van Deudekom?

Deudekom werkt zero-emissie