Menu Contact

Particuliere verhuizing

U vindt uw droomplek, wij regelen de verhuizing
  • Verhuizen met zorg
  • Goed en duidelijk advies
  • Focus op duurzaam transport

E. Vermorken uit Nieuwegein:

Allereerst de 1e contacten waren erg prettig. Doordat het moeilijk was in 1e instantie (van mijn kant) om een datum te geven en naderhand bleek door omstandigheden dat de datum vervroegd moest worden. Dus toch ook onzekerheid voor het bedrijf. Uiteindelijk is alles gelukt en de verhuizing is zeer naar tevredenheid verlopen.

Cijfer: 10 - 'Fantastisch'

Particuliere verhuizing met een specialist

Bij een particuliere verhuizing kan het gaan om een verhuizing van een hele inboedel van een eenpersoonshuishouden of meerpersoonshuishouden, een seniorenverhuizing of een verhuizing van enkele stukken, zoals een piano, antieke kast of kunstobject. Vanuit ons specialisme van projectverhuizen voor kantoren, bedrijven en instellingen beschikken wij over veel kennis van omvangrijke en complexe verhuizingen.

Als erkend verhuizer voor particulieren hebben wij ons daarom gespecialiseerd in die verhuizingen die van u als particulier (te) veel tijd en energie vragen. Gewoon omdat u dat zelf vindt. Of omdat uw particuliere verhuizing door omvang of speciale zorgwensen eigenlijk de kenmerken heeft van een ‘project. Elke verhuizing – hoe leuk ook – legt immers een behoorlijk beslag op uw dagelijks leven. Wij onderscheiden:

  • verhuizingen van inboedels die meer zorg dan normaal vragen. Dit zijn omvangrijke inboedels of bijzondere, waardevolle inboedels. Het betreft bijvoorbeeld de verhuizing van collecties en verzamelingen uit hoofde van een hobby (instrumenten, modellen, tekeningen, schilderijen, objecten, antiek, wijnkelder) of de verhuizing van een kantoor aan huis (agentuur, handelsmonsters, prototypes, vertrouwelijke dossiers, salons).
  • verhuizingen waarbij de betrokkenen optimale zorg en aandacht wensen. Het kan hier gaan om de seniorenverhuizing van uw op leeftijd rakende alleenstaande vader of moeder, terwijl u druk bezig bent gezin en baan te combineren. Het kan ook gaan om een verhuizing naar aanleiding van een ingrijpende privé gebeurtenis als scheiding, overlijden of ziekte

Discrete particuliere verhuizing

De mensen van Deudekom maken het verschil.

Bij een particuliere verhuizing haalt u met de mensen van Deudekom de juiste in huis.  Onze inpakkers, verhuizers, voormannen en chauffeurs zijn “mensen mensen”. Zij begrijpen dat zij door u te verhuizen in uw persoonlijke levenssfeer treden en zijn daarom discreet, vriendelijk en betrouwbaar. Al onze medewerkers hebben een verklaring omtrent het gedrag.

Onze verhuisteams beseffen ook dat een particuliere verhuizing het begin is van een nieuwe start waarbij spanning en onzekerheid elkaar kunnen afwisselen. Ook hierin gedragen zij zich discreet. In onze aanpak die in overleg met u is vastgesteld worden zij intern goed gebrieft en spelen zij adequaat op uw situatie in. Hun doel is altijd uw verhuizing zo plezierig en efficiënt mogelijk conform de afspraken te laten verlopen.

Elektrisch verhuizen, ons beleid, uw voordeel

Familiebedrijf Deudekom – sinds 1874 – voert al jaar en dag een actief milieuvriendelijk beleid. Zo beschikt onze mooie organisatie alleen nog maar over de nieuwste elektrische verhuis- en bestelwagens. Wilt u als particulier, duurzaam milieuvriendelijk elektrisch verhuisd worden, dan kunt u dat bij ons altijd aanvragen.

Uw voordeel: bij de aanvraag voor ontheffing parkeerplaatsen, voor uw laad-en/of losadressen op de verhuisdag, worden er door de gemeente Amsterdam geen kosten meer in rekening worden gebracht. Dat kan zo maar €426,30 tot €832,00 schelen per verhuizing.

Gezamenlijk voordeel: De belasting voor het milieu is natuurlijk minimaal, doordat de uitstoot van CO2, stikstof, fijnstof nagenoeg nihil is en daarnaast zijn onze elektrische wagens bijna geruisloos.

Keurmerk particuliere verhuizing
Voor de particuliere markt beschikt Deudekom over het Erkende Verhuizer keurmerk van de Organisatie van Erkende verhuizers (OEV). Voor de zakelijke markt, voor bedrijfs- en instellingsverhuizingen, is dit het branchekeurmerk Erkend Projectverhuizer van de EPV, de Organisatie van Erkende Projectverhuizers. Erkende (project)verhuizers voldoen aan meerdere bijzondere eisen aangaande kwaliteit, zekerheid, veiligheid, milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in verband met de omvang, complexiteit en risico’s van zakelijke en particuliere verhuisopdrachten.

F. uit Almere:

Op de juiste tijd aanwezig voor de verhuizing en op tijd weer op de volgende locatie. Alles netjes verpakt dus geen beschadigingen aan de meubels. Alles in elkaar gezet. Bij de grote kast moest ik er alleen wel op wijzen dat de deur niet goed liep van de linnenkast. Maar net zolang door gegaan tot het beter liep. Is nooit makkelijk om een kast te verhuizen gaat altijd wel wrikken.

Score: 8 - 'Vakkundig'

Heeft u interesse in een particuliere verhuizing door Deudekom?

J. uit Amsterdam:

Alles goed verlopen, niets op aan te merken, terwijl het een flinke verhuizing was.

Score: 10