Menu Contact

Referenties

Klantbeoordeling projectverhuizer

Deudekom beschikt als Erkend Projectverhuizer over het keurmerk Erkend Projectverhuizer van de organisatie EPV. Erkende Projectverhuizers staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap in de complete uitvoering en werken vaak in een groot gebied. Keurmerk EPV hecht veel waarde aan het oordeel van de klant. Doorlopend wordt door het externe bureau Klantenvertellen.nl gemeten hoe de klant de dienstverlening van Erkende Projectverhuizers beoordeelt. De gemiddelde klantbeoordeling van alle Erkende Projectverhuizers in Nederland is een 8,6.

Deudekom projectverhuizing zorginstellingReferentie - Deudekom VerhuizersReferentie - Deudekom Verhuizers

Referentie Evean Zorginstelling, april 2016

Referentie op z’n Mokums, juni 2017Hard gewerkt maar ook gelachen.

Na uitvoering van een projectverhuizing door Deudekom vraagt de verantwoordelijke projectleider de klant mee te werken aan de beoordeling van onze dienstverlening via het externe bureau Klantenvertellen.nl. Wij hechten zeer aan deze beoordeling en nemen het klantoordeel continu mee in ons streven naar verbetering. Het beoordelingssysteem attendeert ons automatisch op een beoordeling lager dan een 7.

Onze klantbeoordeling vindt u hieronder. Deudekom staat met het klantoordeel hoog in top van best beoordeelde Erkende Projectverhuizer.

Andere zakelijke referenties

Deudekom is verder de verhuizer van o.a.

  • Albeda College
  • gemeente Amsterdam
  • Heineken
  • ING  Bank
  • KLM
  • OLVG
  • Prorail
  • Sodexo

Deudekom is tevens de logistiek partner van Universiteit van Amsterdam (UvA) en Hogeschool van Amsterdam (HvA). Deudekom vervult hierbij de functie van overslagpunt en distributiecentrum of centrale aanleveringshub ten behoeve van UvA en HvA en een aantal van haar leveranciers. Meer informatie hierover op de website Slim en duurzaam bevoorraden via de hub. Voor onze stadslogistieke dienstverlening, zie Stadslogistiek. Zie ook onze Nieuwsrubriek.

Direct contact? Bel +31 (0)20  6 981 981 of ga naar het contactformulier via de button.