Menu Contact

Voorbereiding projectverhuizing

Een goede voorbereiding is het halve werk. En vaak meer dan dat. U kunt besparen op de kosten van uw bedrijfsverhuizing, wanneer u tijdig begint en uw medewerkers betrekt bij een goed gefaseerd verhuisproces dat u projectmatig opzet.

Voorbereiding projectverhuizing: aandachtspunten

Bij de voorbereiding van uw projectverhuizing staat u voor een hele reeks van de te regelen zaken. Wij kunnen u hierbij uiteraard helpen en compleet ontzorgen. Enkele voorbeelden van te regelen zaken voorafgaand aan of na de verhuizing van uw kantoor, bedrijf of instelling:

  • (gescheiden) afvoer en recycling van afval na uw grote opruiming
  • ICT-diensten: aan- en afkoppelen van PC’s, beeldschermen, telefonie, (multifunctionele) printers en audiovisuele apparatuur
  • kabelmanagement rondom de werkplekken: het wegwerken van netsnoeren en netwerkkabels
  • het plaatsen van serverracks, het doormeten van netwerken en het patchen van netwerkverbindingen
  • (tijdelijke) opslag van inventaris, meubilair, wanddecoratie, kunstobjecten

 

Deudekom opslag kunstobjecten

  • beveiligde archiefopslag
  • handymandiensten: demontage, montage, afstellen en hangen van voorwerpen, verlichting, schilderijen, whiteboards
  • opslag en beheer van kantoorbenodigdheden (papier, cartridges, drukwerk, promotieartikelen)
  • inpandig of extern verhuizen. Extra planning voor wat betreft de routes en faciliteiten kan nodig zijn als uw verhuizing zowel intern als extern plaats vindt. Dat wil zeggen een verhuizing binnen één gebouw gecombineerd met een verhuizing naar een ander bedrijfspand, waarbij vervoer met een verhuiswagen nodig is. Er zijn tussenvormen mogelijk in geval uw verhuizing zich afspeelt op een campus, bedrijventerrein, gebouwencomplex.
  • beslissen over klimaatvriendelijk verhuizen en uw carbon footprint. Wij voeren een actief MVO– en CO2-beleid en beschikken over een elektrische verhuiswagen, elektrische bestelwagens en een elektrische bakfiets (cargobike).

Direct contact? Bel +31 (0)20  6 981 981 of ga naar het contactformulier via de button.


Checklist voorbereiding projectverhuizing

U kunt zich verder oriënteren op het organiseren van uw aanstaande projectverhuizing met behulp van de checklist Projectverhuizing van de Erkende Projectverhuizers. U kunt de checklist aanpassen aan uw eigen situatie en de specifieke eisen van de sector waarin uw bedrijf of instelling actief is. Wij hebben het aanpassen voor u vergemakkelijkt door een eigen checklist in Word beschikbaar te stellen.

Download hier de Checklist Projectverhuizing van de Erkende projectverhuizers of vraag onze Deudekom checklist aan.