Menu Contact

Verhuizing onderwijsinstelling

Schoolverhuizing: wat biedt Deudekom u?

Deudekom schoolverhuizing verenigt alle kwaliteiten in zich die u van een erkend projectverhuizer en oud familiebedrijf mag verwachten: betrouwbaar, ervaren, deskundig. Onderscheidend voor een school verhuizen is onze veelzijdigheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Wij beseffen dat de leerling c.q. student centraal staat in uw bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om een scheikundelokaal, een naaiatelier, de keukeninrichting, veiligheidspoortjes, scanapparatuur of de smartboards en beamers in uw lokalen en collegezalen, wij weten deze materialen zorgvuldig en efficiënt te verhuizen bij een schoolverhuizing.

Deudekom verhuizing onderwijsinstellingen

ABCD – werkwijze bij schoolverhuizing

Wij hanteren een ABCD – werkwijze bij een opleidingsinstituut- of schoolverhuizing:

faviconAdviseren, Begeleiden, Coachen – DOEN!

Deudekom verhuizing onderwijsinstellingen

Wij helpen uw opleidingsinstituut of school verhuizen:

  • door u een stap-voor-stap inzicht te verschaffen in de gevolgen van de beslissingen die u neemt of de eisen die u vooraf stelt. Dit behoedt u voor nodeloze kosten en nodeloos oponthoud in uw primaire processen van onderwijs en onderzoek tijdens de schoolverhuizing;
  • door overzicht te bieden over alles wat geregeld en afgestemd moet worden bij een schoolverhuizing;
  • door mee te denken in de oplossing van schijnbaar onmogelijke constructies tijdens uw school verhuizen;
  • door de opleidingsinstituut- of schoolverhuizing te regelen en alle noodzakelijke handelingen af te stemmen;
  • door de inzet van onze mensen die het verschil maken.

Het doel van de opleidingsinstituut- of schoolverhuizing is altijd een zo kort mogelijke verstoring van uw primaire bedrijfsproces.

Direct contact? Bel +31 (0)20  6 981 981 of ga naar het contactformulier via de button.

Elektrisch verhuizen en social return

Deudekom projectverhuizingen participeert verder actief in duurzaamheidsinitiatieven en activiteiten in het kader van social return. Dit maakt ons relevant voor onderwijsinstellingen die CO2-reductie of social return bij hun schoolverhuizing willen betrekken. Lees meer over ons MVO-beleid en de mogelijkheid van Elektrisch verhuizen.


Download hier de Checklist projectverhuizing van de Erkende projectverhuizers of vraag onze Deudekom checklist aan.


Als Erkend Projectverhuizer zijn wij gespecialiseerd in het leveren van verhuisdiensten aan onderwijsinstellingen als basisscholen, middelbare schoolcolleges, regionale opleidingscentra (ROC’s), hogeschool en universiteit.