Menu Contact

Machineverhuizing

Machineverhuizing: wat is het?

Onder een machineverhuizing verstaan wij een machine transport of industriële verhuizing van een productielijn, één of meerdere machines, een machinepark, het bijbehorende magazijn en de bijbehorende werkplekken met inventaris, gereedschappen en materialen.

Wat biedt Deudekom machine transport u?

Deudekom machineverhuizing verenigt alle kwaliteiten in zich die u van een erkend projectverhuizer en oud familiebedrijf mag verwachten: betrouwbaar, ervaren, deskundig. Deudekom machineverhuizing is vertrouwd met machine transport en het verhuizen van industriële productielijnen en omvangrijke machineparken. Van de kleinste boorkolom tot de grootste machines tot 80 ton, machines als plasmarobots, ovens en gritstraalinstallaties. Onze opdrachtgevers voor machineverhuizing zijn onder andere werkzaam in automotive, (fijn)metaal, chemie en elektrotechniek.

Deudekom machineverhuizing

Bij machine transport en het verhuizen van uw productielijn is het belangrijk uw down time en het ongemak te beperken. Wij zijn in staat om een complete productielijn te verplaatsen terwijl uw overige productie gewoon blijft doordraaien. Uw werknemers hoeven niet zelf de werkkasten leeg te halen. De bij een productielijn behorende inventaris als werktafels, volle Listakasten, gereedschapsrekken, lang staafmaterieel verhuist veilig en gecoördineerd mee met het machinepark. Alles wordt volgens plan geplaatst in uw nieuwe bedrijfshal.

ABCD werkwijze bij machine transport

Machineverhuizing kunnen wij waarmaken door onze ABCD – werkwijze:

favicon   Adviseren, Begeleiden, Coachen – DOEN!

Wij helpen met uw machineverhuizing:

  • door een duidelijke taakverdeling bij uw machine transport: u de techniek, wij de logistiek;
  • door u een stap-voor-stap inzicht te verschaffen in de gevolgen van de beslissingen die u neemt of de eisen die u vooraf stelt aan uw machineverhuizing. Dit behoedt u voor nodeloze kosten en nodeloos oponthoud in uw productieproces;
  • door overzicht te bieden over alles wat geregeld en afgestemd moet worden voor een machine transport;
  • door mee te denken in de oplossing van schijnbaar onmogelijke constructies waar u tegenaan loopt tijdens bij de machine transport;
  • door de machineverhuizing te regelen en alle noodzakelijke handelingen af te stemmen;
  • door de inzet van onze mensen die het verschil maken bij een machineverhuizing.

Het doel bij machine transport is altijd een zo kort mogelijke verstoring van uw primaire bedrijfsproces.

Direct contact over machineverhuizing? Bel +31 (0)20  6 981 981 of ga naar het contactformulier via de button.

Magazijnverhuizing

Een volledig operationeel magazijn kunnen wij in de nieuwe productiehal minstens zo goed of zelfs overzichtelijker laten functioneren. Zeker bij die verhuizingen waarbij de hele magazijninhoud in nieuwe rekken terechtkomt of bijvoorbeeld onderhavig is aan een nieuw orderpickingsysteem, is een minutieuze voorbereiding en een vlekkeloze samenwerking een absolute must. Dan is het fijn dat de logistieke afdeling van Deudekom weet waarover ze praat zodat de communicatie met uw eigen mensen altijd helder en duidelijk is en u weet wat u mag verwachten.

Deudekom fabrieksverhuizing