• Verhuizen met zorg
  • Goed en duidelijk advies
  • Focus op duurzaam transport

E. Vermorken uit Nieuwegein:

Allereerst de 1e contacten waren erg prettig. Doordat het moeilijk was in 1e instantie (van mijn kant) om een datum te geven en naderhand bleek door omstandigheden dat de datum vervroegd moest worden. Dus toch ook onzekerheid voor het bedrijf. Uiteindelijk is alles gelukt en de verhuizing is zeer naar tevredenheid verlopen.

Cijfer: 10 - 'Fantastisch'

Particuliere verhuizing met een specialist

Bij een particuliere verhuizing kan het gaan om een verhuizing van een hele inboedel van een eenpersoonshuishouden of meerpersoonshuishouden, een seniorenverhuizing of een verhuizing van enkele stukken, zoals een piano, antieke kast of kunstobject. Vanuit ons specialisme van projectverhuizen voor kantoren, bedrijven en instellingen beschikken wij over veel kennis van omvangrijke en complexe verhuizingen.

Als erkend verhuizer voor particulieren hebben wij ons daarom gespecialiseerd in die verhuizingen die van u als particulier (te) veel tijd en energie vragen. Gewoon omdat u dat zelf vindt. Of omdat uw particuliere verhuizing door omvang of speciale zorgwensen eigenlijk de kenmerken heeft van een ‘project. Elke verhuizing – hoe leuk ook – legt immers een behoorlijk beslag op uw dagelijks leven. Wij onderscheiden:

  • verhuizingen van inboedels die meer zorg dan normaal vragen. Dit zijn omvangrijke inboedels of bijzondere, waardevolle inboedels. Het betreft bijvoorbeeld de verhuizing van collecties en verzamelingen uit hoofde van een hobby (instrumenten, modellen, tekeningen, schilderijen, objecten, antiek, wijnkelder) of de verhuizing van een kantoor aan huis (agentuur, handelsmonsters, prototypes, vertrouwelijke dossiers, salons).
  • verhuizingen waarbij de betrokkenen optimale zorg en aandacht wensen. Het kan hier gaan om de seniorenverhuizing van uw op leeftijd rakende alleenstaande vader of moeder, terwijl u druk bezig bent gezin en baan te combineren. Het kan ook gaan om een verhuizing naar aanleiding van een ingrijpende privé gebeurtenis als scheiding, overlijden of ziekte

Discrete particuliere verhuizing

De mensen van Deudekom maken het verschil.

Bij een particuliere verhuizing haalt u met de mensen van Deudekom de juiste in huis.  Onze inpakkers, verhuizers, voormannen en chauffeurs zijn “mensen mensen”. Zij begrijpen dat zij door u te verhuizen in uw persoonlijke levenssfeer treden en zijn daarom discreet, vriendelijk en betrouwbaar. Al onze medewerkers hebben een verklaring omtrent het gedrag.

Onze verhuisteams beseffen ook dat een particuliere verhuizing het begin is van een nieuwe start waarbij spanning en onzekerheid elkaar kunnen afwisselen. Ook hierin gedragen zij zich discreet. In onze aanpak die in overleg met u is vastgesteld worden zij intern goed gebrieft en spelen zij adequaat op uw situatie in. Hun doel is altijd uw verhuizing zo plezierig en efficiënt mogelijk conform de afspraken te laten verlopen.

Elektrisch verhuizen, onderdeel van ons MVO-beleid

Als familiebedrijf met een lange geschiedenis – sinds 1874 – voert Deudekom een actief milieuvriendelijk beleid. Zo beschikken wij over een elektrische verhuiswagen, elektrische bestelwagens en een elektrische bakfiets (cargobike). Wilt u als particulier duurzaam milieuvriendelijk verhuizen, dan kunt u kiezen voor elektrisch verhuizen. In de tariefstelling en dienstverlening is er geen verschil, wel in geluid (stil) en de uitstoot van CO2, stikstof en fijnstof (nihil).  Lees meer over ons MVO-beleid.

Keurmerk particuliere verhuizing

Zowel voor de zakelijke als particuliere verhuizingen beschikt Deudekom over een keurmerk. Voor de particuliere markt is dit het Erkende Verhuizer keurmerk van de Organisatie van Erkende verhuizers (OEV). Voor de zakelijke markt van bedrijfsverhuizingen en instellingsverhuizingen is dit het branchekeurmerk Erkend Projectverhuizer van de EPV, de Organisatie van Erkende Projectverhuizers. Erkende Projectverhuizers voldoen aan een reeks bijzondere eisen aangaande kwaliteit, zekerheid, veiligheid, milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in verband met de omvang, complexiteit en risico’s van zakelijke verhuisopdrachten.

F. uit Almere:

Op de juiste tijd aanwezig voor de verhuizing en op tijd weer op de volgende locatie. Alles netjes verpakt dus geen beschadigingen aan de meubels. Alles in elkaar gezet. Bij de grote kast moest ik er alleen wel op wijzen dat de deur niet goed liep van de linnenkast. Maar net zolang door gegaan tot het beter liep. Is nooit makkelijk om een kast te verhuizen gaat altijd wel wrikken.

Score: 8 - 'Vakkundig'

Heeft u interesse in een particuliere verhuizing door Deudekom?

J. uit Amsterdam:

Alles goed verlopen, niets op aan te merken, terwijl het een flinke verhuizing was.

Score: 10