Menu Contact

Archiefbeheer

Archiefbeheer van Deudekom

Het archiefbeheer van Deudekom bestaat uit het verrichten van diverse archiveringshandelingen in verband met het afleggen, het conditioneren, het digitaliseren, en het opvraagbaar houden van archief dat bij ons in opslag is. Onze opdrachtgevers voor archiefopslag zijn met name kantoren, medische zorginstellingen en onderzoeksinstituten.

Deudekom archiefbeheer

Het archief kan zijn:

  • een kantoorarchief: papieren documenten die bewaard of beschikbaar moeten blijven;
  • een historische bibliotheek of collectie als archiefbeheer;
  • een medisch archief van personeelsdossiers en patiëntendossiers, waaronder poliklinisch archief (röntgenfoto’s);
  • pathologische collecties van glas- en paraffinepreparaten;
  • laboratorium samples en medisch onderzoeksmateriaal.
Deudekom archiefbeheer

Deudekom: uw archief in vertrouwde handen

Direct contact? Bel +31 (0)20  6 981 981 of ga naar het contactformulier via de button.

Wat biedt Deudekom archiefopslag u?

Wij bieden een oplossing voor het ruimtegebrek in uw panden en houden uw archief toch 100 procent toegankelijk voor referentie en onderzoek. En natuurlijk voldoet onze archiefopslag aan alle eisen omtrent veiligheid. Verder houden wij het archief in stand voor zover noodzakelijk voor uw bedrijfsprocessen.

Deudekom archiefbeheer

Het archiefbeheer kan betekenen dat uw archief toegankelijk blijft voor onderzoek of raadpleging. Toegang kan plaats hebben op onze opslaglocatie of op uw locatie. De toegang kan permanent zijn of tijdelijk in verband met archiefopslag als gevolg van een verhuizing, reorganisatie of verbouwing. Vervoer (bezorgen en afhalen) van archiefmateriaal kunnen wij voor u regelen. In stedelijke omgevingen is ons elektrisch vervoer interessant. Niet alleen met elektrische vrachtwagens, maar ook met elektrische bestelwagens of onze e-cargobike.

Deudekom archiefbeheer elektrisch vervoer van archief

Het archiefbeheer kan ook inhouden dat wij dossiers uit twee of meer archieven integreren tot een enkel dossier, digitaliseren en een database ontwerpen. Onze mensen zijn uitgebreid gescreend en vanzelfsprekend discreet. Zij maken uw archiefbeheer tot een efficiënt werkende vraagbaak voor uw medewerkers, zodat zij tijd besparen. In dit zelfde proces kan ook besloten worden bepaalde dossiers af te voeren en te vernietigen.

Deudekom archiefbeheer