Menu Contact

Elektrisch verhuizen

Voordelen elektrisch verhuizen c.q. elektrisch vervoer

In een stedelijke omgeving met milieuzones heeft elektrisch verhuizen en elektrisch vervoer veel voordelen. Onze 100 procent elektrische Hytruck kan vanwege zijn ruime actieradius in de hele Randstad zijn schone werk doen.

Daarmee kan een ruime groep ondernemers profiteren van het zero-emissie vervoer dat Deudekom hen biedt. De CO2-besparing kan men bijschrijven binnen de eigen MVO-doelstelling.Zeker als een bedrijf ook gebruik maakt van de opslagfaciliteiten van Deudekom en geregeld materialen tussen depot en vestigingen heen en weer laat rijden, kan dat substantieel oplopen.

Deudekom Verhuizingen - Elektrisch Verhuizen

Testimonial elektrisch verhuizen Bascule

Arend Wolters, verhuiscoördinator bij De Bascule, een academisch centrum voor psychiatrische zorg met diverse afdelingen in Amsterdam en omstreken:

“(…) deze keer kozen wij expliciet voor Deudekom omdat die als enige binnen Amsterdam met een elektrische verhuisauto kon komen. Ik vind dat een geweldig initiatief.  Als zorginstelling hebben wij een maatschappelijke verantwoording en daar past dit soort transport helemaal in. Temeer daar wij zelf ook actief onze organisatie willen vergroenen. Dan gaat het bij ons vooral over het besparen van energie in de gebouwen. Deudekom gaat met zijn truck echt een stap verder. Ik vond het prachtig om te zien hoe de vrachtwagen geruisloos bij onze oude vestiging kwam voorrijden. Helemaal zonder lawaai en zonder dieselgeur. Wat mij betreft ben je dan een voorbeeld voor de hele stad.”

Film: Deudekom verhuist elektrisch

https://www.youtube.com/watch?v=ZQtrRyGQ7Ns

Verdere uitbreiding elektrische verhuiswagens en bedrijfswagens

Met ingang van 2018 bestaat het wagenpark van Deudekom verhuizingen uit 6 elektrische auto’s. Zie het nieuwsitem Nieuwe elektrische bedrijfswagens voor verhuizingen en stadsdistributie